Fyllning. 4 ägg2 dl grädde1 tsk salt100 g soltorkade tomater i olja2 dl riven parmesan. Till servering. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola
Servera köttet rumstempererat tillsammans med en sallad eller som en del i en buffé. Hej alla glada,. Blondinen här lever upp till begreppet blondin just nu
Här kommer ett tips på en god "låda" man kan göra av inkokt lax. Nu var det ju ett år sedan jag gjorde den här så jag minns inte riktigt hur mycket jag hade av allt
Rostbiffen var ett mycket populärt inslag på min 35-årsbuffé. Löjligt enkelt. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Sätt in vitlöksklyftorna med skalet kvar i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter, tills de blir mjuka. Skala vitlöksklyftorna och lägg dem i en skål eller kanna, tillsätt ricotta, basilika och citronskal