Lägg fiskbitarna i en smord ugnsform. Lägg ost och kräftor på fisken. Häll det över fisken. 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar. Fisk 500 g torsk eller annan vit fisk, i portionsbitar
Citron- och dragonsmör. Smält 50 g av smöret tillsammans med olivoljan. Låt svalna något. Blanda ner citronsaften, citronzesten, dragonen och dillen och vispa ner resten av smöret tillsammans med lite salt och peppar
Stek fisken snabbt i smör, någon minut per sida. Lägg upp den nystekta fisken på tallriken, lägg på dill- och lökröran och häll över det skirade smöret
Lägg ned fisken och fänkål låt den sakta koka klar innan potatisen tillsätts. 600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar. Till grytan600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar 0,5 fänkål, fint skivad 500 g potatis, tärnad och förkokt 8 körsbärstomater, delad 4 msk örter, ex dill, persilja, sticklök ex 4 msk purjolök, friterad Surdegsbröd
Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
En väldigt god variant av kokta musslor där buljongen blir otroligt mustig och god av ölen, tomaterna och senapssmaken, serveras enkelt med en bit rostat bröd och lite vitt vin i glaset
Fiskspett. Skala räkorna och dela fisken i bitar, 3x3 cm. Aioli. Blanda äggula, pressad vitlök och senap. Vispa i oljan, först droppvis och sedan i en tunn stråle
Salta och peppra fisken, lägg i en ugnsform. Stek i ugnen tills fisken nästan är klar, tiden kommer bero på hur stor fisken och ugnen är så man behöver hålla koll
Ingredienser 2 kg blåmusslor - färska 1 st gul lök 1 st fänkål 1 st vitlöksklyfta 1 msk Olivolja 3 dl vitt vin 150 g Smör 2 msk Olivolja 15 st basilikablad 1 dl kruspersilja peppar och eventuellt salt Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell