Fiskspett med aioli  och risotto Milanese
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g räkor
  • 300 g laxfilé
  • 300 g torsk
  • 80 g parmaskinka
  • salt och peppar
  • 1 msk rapsolja
  • 1 st äggula
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 tsk vitvinsvinäger
  • salt och peppar
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl avorioris
  • 1 dl vitt vin
  • 0.5 g saffran
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 8 dl vatten
  • 2 dl parmesanost
  • sallad
  • citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.