Avsluta med plockade myntablad, rivet citronskal och saften från en citron. Panerade lax i pankoströbröd och stekte i vår nya stekpanna, från Kökskungen, ceramic line
Och enkelt var det. rödspätta. Servera på dirren med tillbehören. salt och peppar. -Mama Skogly ♥ rödspätta. kokt potatis, majs, gurka, citron och remouladsås
Servera gärna en fräsch, krispig grönsallad till. Lammrostbiff med färskpotatis och ramslök i bryntsmöremulsionÖrtoch vitlöksmarinerad rostbiff på lamm med färskpotatis och ramslök i bryn smöremulsion
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar. Toppa med krasse (vet dock inte vart krassen tog vägen på bilden…)
Skär äpple i tärningar och blanda med potatisen. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
God, fräschoch hur lätt att variera som helst. Och hur mycket du vill meka med laxen förstås. Jag har använt panko igen, då i smeten till vegetariska squashbiffar med bland annat halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.