Pankopanerad spätta med brynt smöremulsion och fräsch gurksallad
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pankopanerad spätta 600 gram spättafilé 0 salt 1 dl vetemjöl 2 st ägg , uppvispade 2 dl pankoströbröd 0 smör , att steka i Brynt smöremulsion 100 gram smör 2 st äggula(or) 1 tsk dijonsenap 0 salt Gurksallad 1 st gurka 1 st röd lök , liten 0,5 dl vatten 1 msk ättiksprit , 12 % 1 msk honung 1 kruka(or) dill , hackad 0 salt 0 svartpeppar 0 citronskal Tillbehör 800 gram potatis(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal: 735 Protein: 43,4 gram Fett: 34 gram Kolhydrater: 60,8 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.