Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. 300 g räkor med skal. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
Stek den i rikligt med smör, som du under stektiden över över fisken. Serveras med dillmos. Fräs den finhackade löken & strimlade baconet och fördela ut över fisken
Sillahallens torskryggmedbacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Hacka schalottenlöken fint och stekt mjukt i en klick smör. torskrygg. När fisken är färdig lägger man på det hackade baconet och serverar med potatispurén och ärtorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.