Antal portioner. 4 Ingredienser800 800 g oxfilé, i bit10 10 st råa potatisar (cirkamängd)2 2 st gula lökar4 4 st ägg4 4 msk olja, ej olivolja4 4 msk smörSenapsmousse1 1 dl Colemans senapspulver0
så här kommer mina bästa tips. Jag har i dagsläget två favoriter när det kommer till bröd, det ena är Flippin Burgers bröd som blir enligt mig med lite övning överlägset
Allra käraste vänner. Det har varit otroligt tyst på Olmås Njutbar under lång tid. När jag slutade att skriva inlägg berodde det på att jag skötte två heltidsjobb samtidigt
Kålpudding är nog att betrakta som en svensk klassiker, idag är det dessvärre en ganska så bortglömd rätt, vilket är synd då det är en ”allt i ett rätt” och en rätt som är lätt att förbereda för att sedan bara värma på
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det förut, men lönar sig då resultatet ger nöjda smaklökar och gäster