BBQlovers Burgarskola
BBQLovers.se
BBQLovers.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 120-160 gram. Går man över den storleken så upplevs köttet aningen torrare på
  • 425 g vetemjöl special (byts med fördel ut mot Manitoba cream).
  • 13 g socker
  • 7 g salt
  • 20 g jäst
  • 2 1/2 dl kall standardmjölk, 3%
  • 25 g flytande honung
  • 38 g rapsolja av god kvalitet
  • 1 ägg 1 tsk kallt vatten
  • en nypa salt.
  • 2 & 1/2 dl ljummet vatten
  • 3 msk ljummen standard mjölk
  • 2 msk torrjäst
  • 2 & 1/2 msk strösocker
  • 2 stora ägg
  • 7 & 1/2 dl manitoba cream
  • 2 & 1/2 msk smör
  • 1 & 1/2 tsk smör
  • Sesamfrön (om önskas)
  • 1,2 Dl Majonnäs (Helst hemgjord, annars hellmans).
  • 5 skivor Felix Hambuger gurka med dill (dill picles).
  • 1 msk Amerikansk Ketchup.
  • 1 msk Amerikansk gul senap.
  • 1 msk Sweetchili sås.
  • 0,25 Tsk vitlökspulver.
  • 0,25 Tsk paprikapulver.
  • En nypa cayennepeppar.
  • 2 st rödlökar
  • 2 dl vitvinsvinäger
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 msk salt
  • 1 st lagerblad.
  • 1/2 finhackad färsk habanero (utan kärnor).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.