Jag var nog inte ensam om att se Gordon Ramsays julspecial där han lagade oxfilé Wellington. Gordon Ramsay serverade med potatismos, men vi är inte engelskmän
Sätt ugnen på 175 grader. Häll ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Låt koka 4 minuter. Lägg den färdigkokta julskinkan på ett galler över en långpanna
Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man
Gordon RamseyTips. Tid ca 10 min / 2-4 pers. Ingredienser. 200 gram majonnäs 2-3 msk ketchupCayennepepparTabascoWorcestershire sauceBrandyBlanda majonnäsen och ketchupen i en skålSmaka av med resten av ingrediensernaKom ihåg att det alltid är bättre att börja med lite i taget och sedan öka på
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
-) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course". Viktigt här precis som Gordon berättar i programmet är att salta färsen innan den går i pannan och att bryna färsen riktigt hårt så den får färg
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled beef. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar. Hetta upp en rymlig stekpanna och låt smöret bli nötbrynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.