Goddagens. Här har vi vaknat till liv tidigare än vanligt faktiskt. Dessvärre ska veckan bjuda på dåligt väder så nu får den här mamman verkligen gnugga ”att göra” knölarna febrilt för att underhålla en sjuåring
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Gör dressingen genom att hälla alla dess ingredienser förutom gräslök i en smal cylinderformad bunke
Jag har varit lite tankspridd i veckan och blandade därför ihop mina veckomenyer en anings och köpte ingredienser och började förbereda en av nästa veckas rätter i onsdags, så det blev lite omorganisering i veckomenyn
Aaaah, det här är vad vi gjorde till Påskmiddag i går, blev himmelens gott må jag säga. Alla åt med god aptit förutom Filip som fortfarande hade feber och inte alls vill äta något överhuvudtaget just nu…
Botten. Skär brödet i bitar och mixa det till smulor i en matberedare. Smält smöret. Blanda smör och brödsmulor och tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter