3 dl
jasminris 300 g fläskfärs 300 g blomkål 200 g morot 50 g färsk ingefära 1 chili 6 salladslökar att strö över matolja 2 msk sesamolja 4 msk ljus soja (japansk) 2 msk ostronsås 0,5 dl rostade sesamfrön 4 stora ägg färsk koriander att strö över rätten 1 lime, pressad saft efter smak
4 300 g skivad, rökt skinka 1/2 purjolök 4 port ris 500 g wokgrönsaker 3 msk olja 2 tsk curry 2 msk färsk riven ingefära salt och peppar 4 ägg Lägg till i inköpslistan
Pensla laxen med sweet chili och strö över kokos. Skala och finhacka vitlök ochingefära. ) Under tiden laxen står i ugnen, skala och klyfta rödlöken i tunna klyftor
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.