Tillsätt salt och peppar. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och häll på grädden. 14 portioner kokt risSätt igång med att koka riset så det hinner bli klart tills grytan är klar
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Idag när vi var ute på en väldigt halkig och slirig barnvagnspromenad träffade vi en mamma till en gammal klasskompis från grundskolan, som berättade att hon brukar laga mina recept som kommer i tidningen en gång i månaden
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Stek kycklingfilén i bitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Stek bacon o kantareller. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Vänd i pastan och tillsätt persilja. 500 g valfri pasta av bättre kvalité. Börja med att steka den hackade pancettan på mellansvag värme tills den är krispig
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj