Servera pajen med vridna salamiskivor. 1Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter. Plasta pajformen och ställ i kylen, 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. 1Fördela tomaterna i pajskalet tillsammans med mozzarellabollar, oliver, kapris och strimlad salami. Häll över fyllningen och grädda pajen i nedre delen i ugnen, cirka 30 minuter
Igår kväll kom ungarnas kusiner på besök och vi passade på att slänga ihop ett par pajer. Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu. Paj är verkligen löjligt gott och går att göra på så många olika sätt, precis som omelett
Häll över fyllningen i pajskalet. Ta ut pajen ur ugnen och servera med nachos. Tryck ut pajdegen i pajformen, nagga med en gaffel och förgrädda skalet i ca 5 minuter. Grädda pajen i ugnen i ca 20 minuter eller tills osten fått fin färg. 1 pajdeg. 1 pajdeg 500 g köttfärs 1 gul lök 1 förp tacokrydda 1 paprika ca 150 g majs 2 dl crème fraîche 150 g ost, riven
Tillsätt lite mer mjöl om degen är klistrig När degen känns smidig, tryck ut den i en paj form. Skär kassler, fetaost och tomater i tärningar och lägg i pajformen, dofta över med lite potatismjöl
Här kommer ett fantastiskt gott recept på en jättegod matpaj. Matpajer kan variera i en oändlighet och det är även så lätt att ta med sig eller bjuda på
Pajdegen. Bred ut löjromsblandningen ovanpå pajen och servera. Pajdeg. Tryck ut pajdegen i en pajform, 24 cm i diam. Nagga i botten och förgrädda pajskalet i ugnen ca 10 minuter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda tills pajen stelnat, ca 20 minuter
Pajdeg. Lägg osten i pajskalet och häll över äggstanningen. Servera pajen ljummen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen och för-grädda mitt i ugnen, 10 minuter
Fördela svamp och lök i pajskalet. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter tills äggstanningen stannat och pajen har fin färg. Ta ut och låt pajen sätta sig 5–10 minuter innan du serverar med sallad