Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Häll i lite olivolja i taget och kör med stavmixer till en jämn kräm, salta och peppra. Skala vitlöksklyftorna och lägg dem i en skål eller kanna, tillsätt ricotta, basilika och citronskal
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Servera tillsammans med en klick bearnaise och du lchf-anhängare är i himmelen. Inga konstigheter, baconlindad sparris är enkelt att göra… och uppskattat
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
En favorit♥Parmalindad sparris på en bädd av ruccola med balsamico och rostade pinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindade sparrisen
Toppar man med feta och honung får man en trevlig brytning mellan sött och salt. Gräset är grönt, häcken börjar bli grön och nere vid staketet står Forsythian piggt gul
Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Mixa kronärtskockshjärtan slät med färskosten. Rulla in varje sparris i en smördegsremsa, lägg på plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.