Ja, det har grillats ikväll igen och av någon anledning så blir det inte att jag gör någon "vanlig" sås till grillad mat utan det blir för det mesta någon slags dippsås
Jag är åtminstone inte ensam om mina intressen. Jag har kommit fram till att jag vill visa mer av råvarorna, mer av odling (inte bara mina egna, för de är löjligt pyttesmå – består i princip av tre pallkragar och några korgar…) och kanske lite mer reportage om olika bagerier, odlare av olika slag osv
Blanda alla ingredienser. Häll allt i ett kaffe filter och låt droppa av i kylen under natten. Stjälp upp i en snygg skål och servera till ett gott bröd
Mina har runnit av i 12 timmar. Lättgjord färskost. Färskost gjord på turkisk yoghurt. Ett enkelt recept utan massa konstigheter, resultatet blir en fantastiskt god och krämig ”ost”
Ugn. 225 grader. Bryn filén runt om. Salta, krydd aoch efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. Skala och skär potatisen i tunna skivor, gärna i matberedare
Knaprar till teet med getost på. Hela sommaren har jag knaprat dessa goda fröknäckebitar med havssalt på - både till teet med en god getost på eller som något chrunchigt till salladen - helt enkelt supergott och vanebildande
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Tjingeling. I helgen fick jag ett riktigt sug efter att baka. Det hör förvisso inte till ovanligheterna men det brukar sluta i nån muffinsvariant, småkakor eller någon kladdkaka
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag