Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Supergott. Igår tog jag mig för att baka glutenfrittfröknäcke igen eftersom förråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Sedan tycker jag själv att det blir väldigt gott att toppa kexen med riven ost (fan som jag är av tyska käse-kürbiskern knäckebröd) så vill man kan man välja någon god ost och göra så, dock finns det en risk att det blir för salt om man utöver ost tidigare strött över havssalt
Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin. Finns nog inget bättre sätt att börja dagen på och det finns all anledning att ta sig ut i sensommarmorgonen
Fröknäcke - nyttigt, glutenfritt och lite smått beroendeframkallande. glutenfritt,. Dessa fröknäcken är fyllda med nyttiga ingredienser och de passar alla för du väljer själv vad du vill ha i
250-300 g Finax mjölmix (det bruna paketet som är naturligt glutenfritt och mjölkproteinfritt). Min termometer var sönder men annars kan man gott kolla att bröden håller en temperatur på 98 grader. 250-300 g Finax mjölmix (det bruna paketet som är naturligt glutenfritt och mjölkproteinfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.