Förrättsbok

Förrättsbok

Tre sorters bruschetta

Tre sorters bruschetta

Bruschetta med balsamicomarinerade sardeller2 burkar Zeta sardeller i olja (à 80 g) 2 msk Zeta Extra jungfruolivolja Guerrieri 1 msk Zeta Balsamvinäger Invecchiato 1 citron, finrivet skal 0,5 krm chiliflakes 2 msk persilja, finhackad
Plock-bruschetta

Plock-bruschetta

3 klyftor vitlök 1 röd chilifrukt 0,5 rödlök 2 förp fetaost 200 g körsbärstomater, halverade 100 g oliver (blandades sorter) 3 msk olja (gärna basilikaolja men funkar med olivolja) 1 msk citronsaft 1 knippe färsk basilika [eller 2 msk torkad] surdegsbröd (till servering)
Laxrullar med wasabi sesame

Laxrullar med wasabi sesame

Ingredienser Portioner. 4 8 stora skivor kallrökt lax 125 g färskost 2 1/2 msk kryddmix Santa Maria Wasabi Sesame Lägg till i inköpslistan
Parmesanflarn

Parmesanflarn

Postat av Elin måndag 22/05 2017 kl. 18. 48 Kommentera. Parmesanflarn. Det här är typiskt bra sista-minuten-fix om du har en bit parmesan hemma
Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Parmaknyten fyllda med färskost och soltorkad tomat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 10 skiva(or) parmaskinka 6 st soltorkade tomater i olja 150 gram naturell färskost 0,5 kruka(or) gräslök 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Hej hopp. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Först ut är förrätter. Rårakor med västerbottensost. ca 10 st