Lägg några matskedar av fyllningen på varje pastabit och rulla ihop. Häll såsen över pastarullarna och gratinera i ugnen i 20 minuter eller tills såsen fått fin färg och pastan är lagom mjuk
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
2 tsk Pastasås Classico. Stek lök, selleri och morötter i olja tills grönsakerna fått en fin färg. Blanda och fräs färsen i en stor stekgryta, häll av fett om det blir överskott
Vegetarisk pastagratäng in the making. Vegetarisk pastagratäng. Tur att det blev en hel del vegetarisk pastagratäng över igår, den kommer sitta fint ikväll också
Köttfärssås 1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta