Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Har testat många olika sorters västerbottenostpajer genom åren, men denna va nog den bästa hittills
Ett recept från Per Morbergs bok Morbergs lagar husmanskost. Så himla gott. Rekommenderas starkt. 4-5 portioner1 kg färsk skinka, med svålSalt och nymalen peppar1 gul lök1 morot2 syrliga äpplen2 kvistar timjan3-5 dl grönsaksbuljong Kokt rödkål
En ung släkting från USA har varit här ikväll för att hämta en klänning som jag transporterat hit från USA som hon ska på sin systers bröllop i Los Angeles i januari
Jag skär mina bitar rätt så stora. Runt Halloween har vi som tradition att hela familjen samlas och så äter vi helstekt kalkon fylld med konjaksäpplen och till efterrätt serveras naturligtvis en amerikansk pumpapaj
Egentligen är jag inget superfan av tacos, men någon gång då och då är det gott. Vi kör oftast kycklingfärs och kryddar upp själva med kebabkrydda, spiskummin, koriander, lite socker, buljong och vatten
Inget godis och inget fikabröd där sockret fräter på mina tänder nu denna månad. Vab idag med. Får passa på att fixa lite här inne nu när man är lite rastlös