Hej på er. Än är det lite tidigt att stå och baka saffransbullar men saffran tycker jag är en krydda som går att äta året om, och den passar otroligt bra i matlagning - framför allt när det gäller fisk och kyckling
Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
400 g pasta (t ex farfalle) 100 g fetaost 3 ägg 0,5 gurka 100 g rucolasallad 100 g haricots verts 10 körsbärstomater 1 hjärtsalladshuvud 1 rödlök 3 skivor surdegsbröd
Värm ugnen till 125 grader. Krydda köttet, stick in en termometer och lägg det i en ugnsform. Placera formen strax under mittenfalsen och stek i ugn tills termometern visar 64-67 grader
Bakboxen i april innehöll ingredienser till en tårta med hallonmousse och vit choklad. Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra