Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 200 grader. . Skala potatisarna och löken och skiva tunt, råstek i stekpanna med lite smör i 10 minuter, vänd om hela tiden, strö över finhackad rosmarin, salta och peppra
Koka upp vatten i en stor kastrull. Tillsätt potatisen försiktigt och koka den mjuk i ca 15 minuter. Låt den gärna ha lite hård kärna kvar så blir den perfekt till serveringen - speciellt om den värms igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.