Att testa

Att testa

  • 20 Recept
Kyckling i form

Kyckling i form

smör, att steka i och till formen. 600 g kycklingfilé smör, att steka i och till formen salt och peppar 2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk oregano 8 körsbärs- eller plommontomater 2 dl riven ost
Mumsig morotssoppa

Mumsig morotssoppa

Koka upp vatten och buljong och lägg i morötter och lök och timjan. 2 Kung Markatta umamibuljong-tärningar. 1 liter vatten. 2 Kung Markatta umamibuljong-tärningar. 1 liter vatten
Piroger med tacofyllning

Piroger med tacofyllning

Och jag måste poängtera att dem var jätte duktiga och gjorde jätte fina piroger. Det ända jag fick göra, var att fixa färsen, ( med deras hjälp) kavla ut, pensla och hålla koll på tiden i ugnen
Piroger

Piroger

Tillsätt spiskummin, chilipulver, tomatpuré, vatten, salt, peppar, och koka ihop i 5 minuter. Rör ut majsstärkelsen i 1 msk vatten och rör ner i köttfärssåsen. 1 dl vatten
Prima piroger

Prima piroger

Tillsätt pressad vitlök, tacosås, vatten, oregano, salt och peppar. Lägg den kallt att vila ca 30 minuter. Kavla ut varje bit ganska tunt, så att den blir ca 26x26 cm. Dela varje degplatta i 4 bitar, ca 13x13 cm stora. 1 dl vatten
Bröd i stekpanna

Bröd i stekpanna

Tänkte snabbt tipsa dig om ett perfekt bröd att baka såhär på helgen. Mjöla plattan väl både på över och undersidan
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Ryssröra i pitabröd

Ryssröra i pitabröd

Salta och peppra och tillsätt tomatpuré, sweet chilisås, basilika och vatten. 2 dl Vatten. 1. Värm ugnen efter brödförpackningens anvisning

Burgundisk köttgryta

Ta därefter i 1 dl vatten tillsammans med stekspadet. 1 dl vatten. Skör köttet i bitar & bryn i stekpanna
Fröknäcke med prästostkräm

Fröknäcke med prästostkräm

Så här års är det många som trycker i sig fröknäcke till höger och vänster, och det är ju ett alldeles ypperligt knäcke att lägga osten på
Boeuf Bourguignon med Potatismos...

Boeuf Bourguignon med Potatismos...

-) Hösten innebär husman och äntligen är det dags att laga goda grytor och annat gott som passar hösten till
Boeuf Bourguignon med Palsternackspuré...

Boeuf Bourguignon med Palsternackspuré...

Fördelen med en tryckkokare är oxå att alla smaker stannar i grytan i stället för att sippra ut som de gör ifall man använder en vanlig gjutjärnsgryta
Chiligryta i tryckkokare

Chiligryta i tryckkokare

En chiligryta på högrev tar många timmar att koka. Jag hällde i lite extra vätska för att det inte skulle koka torrt i tryckkokaren, men nästa gång behöver jag inte göra det då det var ganska mycket vätska kvar när vi skulle äta

Paella med råris i tryckkokare

Kolla att musslorna har öppnat sig, släng de som är slutna. Lös buljongtärningen i kokande vatten. 3 dl vatten , eller vitt vin. 5 dl vatten
Mustig köttgryta med ajvar

Mustig köttgryta med ajvar

Funkar perfekt att laga till dagen innan och sen bara värma upp den nästa dag eller varför inte laga en stor laddning och sen frysa in så att man har lite färdig gryta i frysen