Pankopanerad torsk med stuvad spenat & pepparrotssås 12 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 bitar torskrygg
  • 1/2 uppvispat ägg
  • 1 dl pankoströbröd
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1/4 tsk salt
  •  
  • Pepparrotssås
  • 1/2 msk smör eller margarin
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 1/2 dl hönsbuljong
  • 1 dl mellanmjölk
  • 1-2 tsk sherryvinäger eller vitvinsvinäger
  • 1 msk riven pepparrot
  •  
  • Spenat
  • 125 g fryst bladspenat
  • 1/2 msk mjöl
  • 1/2 gul lök
  • 1 dl mellanmjölk
  • Salt, vitpeppar & muskot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.