Gratäng

Gratäng

Enkel broccoli- och skinkgratäng med keso

Enkel broccoli- och skinkgratäng med keso

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratäng 500 gram Keso 3 st ägg 200 gram Strimlad skinka 400 gram broccoli 75 gram riven ost 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Broccoligratäng med kassler

Broccoligratäng med kassler

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st broccolibuketter 1 odefinierad smör , (till att smörja formen och steka med) 4 dl vispgrädde 400 gram kassler , strimlad 2 dl ost , (riven) 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Päronkaka med kardemumma

Päronkaka med kardemumma

Sugna på en fräsch mjuk kaka. Tycker du om päron och kardemumma. Då har jag en perfekt kaka här. Nedan kan ni spana in en saftig päronkaka som är smaksatt med kardemumma
Gratinerad aubergin

Gratinerad aubergin

Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt färsen och paprikan
Snabb Blomkålsgratäng

Snabb Blomkålsgratäng

Igår var det uppvisning/konsert med Vincent orkester, så det blev en snabb blomkålsgratäng med lite skinka till middag efteråt
Gratäng med broccoli och köttfärs

Gratäng med broccoli och köttfärs

In i ugnen i ca 30 minuter, tills det fått en fin färg och gratängen stelnat. Då vi åker till landet idag har jag ingenting roligt att bjuda er på just denna kväll, men därför tänkte jag istället dela med mig av receptet på rätten jag gjorde igårkväll
Kasslergratäng med krämig grönsakssås

Kasslergratäng med krämig grönsakssås

På dagens meny stod en kasslergratäng med en god, krämig sås full av grönsaker och goda smaker – jätteuppskattat av alla i familjen, även barnen slevade i sig
Lövbiffgratäng med klyftpotatis

Lövbiffgratäng med klyftpotatis

Denna goda lövbiffgratäng åt vi under helgen och den blev riktigt smaskig. Jag är på banan igen med ViktVäktarna och det känns så bra
Moussaka (nyttig)

Moussaka (nyttig)

Detta blir en rejäl middag som mättar bra. Detta recept är till två personer, använd en ugnsform på ca 10x20 cm
Monikas ljuvliga fläskfilégratäng

Monikas ljuvliga fläskfilégratäng

att strö över gratängen. Tvätta och skiva champinjonerna. Skiva purjolöken i 1 cm tjocka skivor. Tvätta, kärna ur och hacka paprikan
Tomat och aubergine gratäng

Tomat och aubergine gratäng

Enkelt vegetariskt recept med smaker från Grekland. Vegetariskt recept för 4 pers. 2 små auberginer (totalt ca 250 g)
Gratäng med fläskfilé, mango chutney

Gratäng med fläskfilé, mango chutney

Här är en riktigt god gratäng som man kan få lite hetta i om man vill. Gratäng med fläskfilé. Lite vardagslyx måste det finnas tid till
Broccoligratäng med fetaost

Broccoligratäng med fetaost

Gratänger är så himla gott och smidigt. Broccoligratäng, ca 4 portioner. Broccoligratäng, ca 4 portioner
Potatisgratäng med bladspenat och ost

Potatisgratäng med bladspenat och ost

Denna potatisgratäng med bladspenat och ost blev en riktig fullträff som jag kommer att göra fler gånger (den är redan inskriven i receptpärmen)
Korv och potatisgratäng!

Korv och potatisgratäng!

Hade de små gullungarna hos oss igår och över natten, då testade jag en gratäng på korv och potatis med välkända kryddor som pizzakrydda
Potatisgratäng

Potatisgratäng

Detta är kanske den mest klassiska gratängen i hela landet. Här kommer den i min tappning, och jag lovar dig, den är otroligt krämig och god
Ugnsbakad aubergine med tomat och mozzarella

Ugnsbakad aubergine med tomat och mozzarella

I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida