Meat-free Monday idag igen och igår fick jag passande nog ett mail om en undersökning som Sifo har gjort som visar att 36% av svenskarna äter vegetariskt minst en eller flera gånger i veckan
Cut the bones out and the meat of chicken thighs into small cubes around 2 cm long. And then marinade with salt, soy sauce, cooking wine and egg whites
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Redan oktober gott folk. Hösten är här. Ruggiga höstdagar behöver varma soppor, och känner jag mina höstar rätt så kommer det att bli många värmande soppor framöver
First combine the marinade ingredients in a medium bowl and marinate the beef for 30 minutes. Then using your fingers lightly coat each piece in a plate with cornstarch