Inlägget Khoresht bademjan- Persisk gryta med aubergine dök först upp på ZEINASKITCHEN. Servera gärna grytan med fluffigt ris och persisk shiarzi sallad
4 500 g kycklinglårfilé eller kycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläsk eller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör till stekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot eller maizena Till servering kokt potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Låt dem rinna av på hushållspapper medan du river osten. Tina kycklingen om den är fryst. Servera gratängen med lite kokt ris och en god fräsch vitkålssallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.