Postat av Elin lördag 08/10 2016 kl. 9. 56 Kommentera. Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung. Barnen fick preppa dessa ‘nibbles’ på egen hand i väntan på middagen igår
Så här till helgen blir man alltid sugen på nybakat bröd men man vill ju ha det NU, eller hur. Vem orkar vänta på en jäsande deg när man kanske inte tänkte på att man ville ha nybakta frallor till frukost förrän när man vaknar på morgonen
Det här är nästan ett måste att ha i frysen. Perfekta att ta med på utflykten eller som igår, när jag ska hämtade barnen tidigt och vi passade på att äta mellis ute i solen
Kålpudding, denna gudagåva till mänskligheten. I alla fall om ni frågar mig. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Snittar med saltlakrits och choklad. Dessa småkakorna är så oförskämt enkla att göra och väldigt goda. Här hemma är småkakor väldigt omtyckta, och snittar i alla dess smaker går alltid hem
När jag bakar kan det emellanåt vara kul att testa på någon ny, riktigt invecklad kaka, som görs i flera olika moment, kräver många ingredienser och dessutom tar lång tid att göra
Middagen är klar. Snabbt och lätt med marinerad fläskkarré, färdiga pommes strips, Eriks pepparsås (Erik Lallerstedts såser är vansinnigt goda, särskilt Chili bearnaisen) och Coleslow