Marinad. Blanda honung, tomatpuré, soja och hackad vitlök. Smaka av med salt och chilipulver. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och fördela marinaden över
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Saras födelsedag. Jag firar 3-årsjubiléet av min 29-årsdag och jag förväntar mig frukost på sängen följt av en lugn och skön dag som avslutas med en god middag som jag fått laga till under eftermiddagen
Huvudråvaran i den här rätten är salma lax, detta är lax som anses vara bland den bästa i världen. Det som är speciellt med den är att från att den simmar i havet tills den är paketerad och klar så går det bara 4 timmar
Potatispuckarna va väldigt goda och det tyckte vi allihopa. Helgen som varit ha inneburit en hel del god mat och sen så va vi ute på lokal i lördags och lyssnade på en gammal vän sen högstadietiden som börjat spela i ett band
1. Koka potatisen. Hacka under tiden schalottenlök och gräslök. 2. När potatisen är färdig. Mosa den grovt med en sked eller gaffel, tillsätt lök och örter, ringla över olivolja och smaka av med rikligt med salt och peppar
asiatiska potatispuckar med röda linser och avokado-/druvsallad (vegan). Det är från i lördags, då jag rev potatis (och lite tumme), kokade linser och knåpade ihop ett par riktigt goda potatispuckar
Jag läste för något år sedan i ett nummer av Allt om mat om ett annorlunda sätt att tillaga lax. Och jag har länge tänkt prova, men inte kommit mig för förrän alldeles nyligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.