Tillsätt tomatpuré, kryddor, tomater och buljong. 11 msk tomatpuré. 11 burk krossade tomater à 400 g. 1rivet skal av 1 citron. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 aubergine, ca 275 g 1 zucchini, ca 200g 1 röd paprika 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 1 lagerblad 1 rosmarinkvist 1 burk krossade tomater à 400 g 2½ dl grönsaksbuljong Gremolata. 1 dl hackad bladpersilja 2 hackade vitlöksklyftor rivet skal av 1 citron 2 dl Arla Köket® smetanaSkär aubergine, zucchini och paprika i bitar
4 1 mango 125 g salladslök 1 vitlöksklyfta 300 g sojafärs 1 msk olja salt och svartpeppar 1/2 - 1 tsk sambal oelek 2 tomater 8 tortillabröd (medium) 3 dl riven ost Till servering gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Det gäller att ta hand om sommarens örter och bevara dem under höst och vinter. Såklart kan man göra detta på många vis, tex genom torkning eller frysning
Fräs rivet i en gryta med olja. En vegetarisk vardagsrätt som passar utmärkt till matlådan. Tillsätt krossade tomater, linser, tomatpuré, buljongtärningar, basilika och vatten
Stek lök och paprik tills bitarna är mjuka, häll sedan på grädde, mjölk och rör ner tomatpurén. 2 portioner + matlåda. 3 dl matlagningsrädde. (minst) 2 msk tomatpuré. 3 dl matla. 2 msk tomatpuré
För er som befunnit er i faktaresistenta skyddsrum den senaste tiden så är en hipster alltså en snubbe med stort oljat skägg, tajta ljusa byxor, vita låga skor utan synliga strumpor, marinblå kavaj och t-shirt eller polotröja under, som snor åt sig all den samlade kunskap om mat som kvinnor tillskansat sig och förmedlat till nästa generation i evigheters evigheter, virar in det i papier maché av doktorsavhandlingar i biokemi och historia, slår sönder denna kulinariska pinata inför hänförda åskådare som nu tror att det krävs nörderi på universitetsnivå för att laga mat, och som slutligen tjänar snusmycket pengar på åttapersonersrestauranger och glossiga magasinpromotions av sin senaste bok om Fermenterat Mögel
Ingredienser. 3 schalottenlökar3 msk olivolja3 dl avorioris8 dl hönsbuljong450 g kantareller1 dl vispgrädde30 g parmesanostsalt och peppar600 g kycklingfilé2 vitlöksklyftor1 msk olivoljasalt och pepparPersilja
Ni vet, den där känslan av att helst bara vilja gräva ner sig under en sten tills det är över. God och lättlagad mat som passar alla med andra ord, men som är pp-beräknade