späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken. Strimla de soltorkade tomaterna och lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken
Blanda grädde, ajvar, salt, peppar och dill. Servera gratängen med kokt potatis och grönsallad. 1 burk ajvar relish (färdig paprikaröra) jag valde stark. 1 burk ajvar relish (färdig paprikaröra) jag valde stark
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.