Ingredienser 200 g nötfärs, 10 %, gärna grovmalen 1 hackad gul lök 1 fint tärnad morot 75 g champinjoner i bitar 1 dl teriyakisås vatten 75 g äggnudlar, ev glutenfria 1 tsk sesamfrön Servera med
Glasnudlar med broccoli och cashewnötter. Skär bort endast det yttersta på broccolins stam, skölj och skiva sedan hela broccolin mycket tunt hela vägen upp till buketterna så att dessa blir mycket små
Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Tack vare att du kokar lagen, häller den över salladen OCH sätter över lock/plastfolie får du en saftig och smakrik sallad
Skala och hacka lök och vitlök fint. Servera med klyftpotatis och tzatziki. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 msk maizena majsstärkelse 1 st ägg smör eller margarin till stekningSkölj kikärterna väl och låt rinna av. 1Mosa kikärter, lök, vitlök och persilja i matberedare. 1Blanda med salt, peppar, majsstärkelse och ägg till en smet. Forma bollar och platta ut till biffar, 1 cm tjocka
Smaka av med salt och peppar. 11½ msk tomatpuré. 1150 g svarta oliver av god kvalité, exempelvis kalamata. 12 st tomater. 1Tärna auberginen och finhacka lök och vitlök. 1Tillsätt ajvar, créme fraiche ochtomatpuré. 1Tärna tomaternaoch lägg ner dem i stekpannan tillsammans med oliverna. 1Blanda såsen med den färdigkokta pastan och servera
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med matoch bak inriktning. Stek köttfärsen i lite olja tillsammans med lite salt och peppar i en stor gryta