Morotsbröd i långpanna Mjukt morotsbröd med en knaprig ovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Hittade receptet i tidningen Hembakat Sött & Blandat
Saftiga grova limpor Mät upp fiberhavregryn och krossat vete och lägg i en degbunke. Koka upp vattnet och häll i bunken och skålla havregryn och vete Hemmets Journal
Tunnbröd från Nyhetsmorgon | Recept från Köket.se Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs www.koket.se
Godaste och snabbaste brödlimpan 50 g rumsvarmt smör. 15 dl mjöl. 11 ½ tsk bakpulver. 1¾ tsk salt. 12 ½ dl mjölk fixasjalv.se-1
Brytbröd med havre och råg Ingredienser Portioner. Ger 1 långpannebröd 1/2 paket jäst (à 25 g) 7 1/2 dl kallt vatten 3 tsk salt 2 msk olivolja 1/2 dl hela linfrön 1 dl havregryn 6 dl rågsikt 8 dl vetemjöl special 1 1/2 dl solrosfrön Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.