Gör en valfri pajdeg. Lägg degen i en långpanna som är 30x40 cm med bakplåtspapper i botten. Fyllning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör
Ostkräm. Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Gör crêpes enligt grundreceptet. Fyllning. Ansa och skiva purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja
Stek färsen i margarin och rör i tacokryddorna. Kärna ur och strimla chili. Finhacka vitlök och lök och fräs tillsammans med chili och spiskummin i olja
Hamburgare på högrev. För familjens skull så kryddade jag inte hamburgarna så mycket, men salt & peppar med lite worcestershiresås och riven parmesanost blandades och fördelades på dryga 200gr styck
Godmorgon gott folk. Här är man uppe före tuppen. Jag ska operera min tumme i Umeå idag klockan 9, så strax kommer min chaufför Cicci och ska hämta upp mig