300 g
kebabkött- recept finns HÄR! om du vill göra egen
5 dl
riven ost
Vitlökssås
0,5 dl
majonäs
1 dl
turkisk yoghurt
1 pressad
vitlöksklyfta
0,5 dl
vatten
15 min
så den blir ordentligt varm. Kavla degen tunn och lägg sedan den på ett bakplåtspapper. Gör detta innan du toppar pizzan. Bred på tomatsås, strö på riven ost och avsluta med kebab. Ta din pizzaspade (stänkskydd) och lyft pizzan tillsammans med bakplåtspappret och lägg det direkt på den varma plåten i ugnen. Var försiktig för att plåten är väldigt varm nu. Pizzan blir klar väldigt snabbt på detta vis. Ha koll så du inte bränner den. För att se om pizzan är klar lyfter du på den och ser undersidan av degen. Den ska ha en fin gräddad färg, tiden varierar beroende på hur stark ugn du har, ca 5-7 min behöver gräddningstid brukar vara lagom.
Kebabpizza. Mathimlen. Inte är det perfekt med kebabkött och orientdressing, men om man väljer bästa tänkbara sorter, med så låg kolhydrathalt och så kort ingredienslista som möjligt, så är det ändå milsvida från originalet från pizzerian
Efter att ha gråtit mig till sömns en natt bestämde jag mig för att ta tag i det hela och försöka återskapa en kebabpizza, lika god som på favoritpizzerian
Här kommer ett superenkelt recept på kebabpizza. Mumsig kebabpizza på hönökakakebabkötthönökakachilisåsostskivorisbergssalladtomatgurkarödlöktomatkebabsåsStek kebabköttet
Det är hemskt svårt att förklara hur himla gott det här var. SMASKENS MUMS FILIBABBA O YUMMIE. Hoppas ni är i närheten av att förstå hur mkt jag gillade detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.