Vi älskar asiatisk mat här hemma, som ni vet (ni som följt bloggen sen start). jag provar ofta olika smakkombinationer, såser, grönsaker, rissorter och nudlar
Eftersom jag hade lite ingredienser kvar sen jag gjorde lakritsfudge och bananfudge förra veckan så blev det till att använda lite "rester" och göra en egenkomponerad fudge
Spännande asiatiska smaker av sötma, vitlök, ingefära och sesamfrön. En annorlunda panering som ger en krispig yta med hjälp av bland annat krossade cornflakes
Enkel, smaskig och seg liten godbit som går fort att göra när du blir sugen på något gottigott. Med en kaka gjord på riktigt smör, Dumlekola och Nobless blir alla dina behov tillfredsställda
Att göra egen äppelkräm är både billigt, gott och enkelt. Ta tillvara på höstens alla äpplen, säkert känner du någon som gärna skänker dig en påse om du inte har egen trädgård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.