Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Passar bra att ha på buffébordet och dippa grönsaker, på snittar eller som tillbehör till kött eller fisk
Bryn köttfärsoch svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop medfärsoch svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Bönröramed selleri och hasselnöt,. Mixa alla ingredienser (tillsätt lite olja eller vatten om det blir för torrt) hyfsat slätt men låt gärna några bitar finnas kvar, smaka av med salt
Stek färsen. Lägg allt i en stor kastrull och tillsätt alla övriga ingredienser. Låt puttra på låg värme (3 av 5) med lock i 5 minuter, rör om efter halva tiden. 400 g färs
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.