En enkel men supergod och mättande, vegetarisk vardagsrätt. Gör receptet till två personer som vegetarisk måltid eller som perfekt tillbehör till kyckling – då räcker receptet till uppåt 4 personer
Ingredienser Leverpastej Ger 1 stor burk 400 g (nöt) lever 200 g nötfärs 1 st gul lök 1 st äpple 50 g ghee 3 st vitlöksklyftor 1 msk finriven ingefära 1 msk färsk finhackad rosmarin 2 tsk himalayasalt/havssalt Vi använder nötlever i detta receptet
Ingredienser Wraps Receptet är för 8 tunna medelstora wraps 4 st ägg 2 msk kokosmjöl 6 msk olivolja (neutral smak) 6 msk vatten 2 nypor havssalt/himalayasalt Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i
Ingredienser Spenatsoppa För 2 personer 400 g hackad spenat 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 kruka, en näve timjan 1 kruka, en näve basilika 1 kruka, en näve persilja 1 msk nypressad saft från citron 1 l benbuljong/ grönsaksbuljong/ kycklingbuljong 2 krm muskotnöt Efter tycke
Ingredienser Broccolisoppa med lax Receptet är till 4-6 portioner 500 gram broccoli 500 gram skinnfri laxfilé* 0,5 st finhackad chili 0,5 st saften från lime 6-8 dl av vattnet du kokar broccolin i Efter tycke