Ett nytt favoritbröd. De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
Eftersom att jag gillar att exeprimentera fram recept så har jag ofta olika sorter bröd i frysen. När jag blir brödsugen passara jag på att testa en ny receptidé
Jag vill påminna och tipsa om de här fantastiska småbröden. Under lång tid var det det här glutenfria, low-carb-brödet det enda bröd jag åt när jag undvek alla sädesslag (även naturligt glutenfria)
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Äkta hamburgare, det är det många som kallar sitt malda kött som läggs mellan två bröd. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Frukosten är mitt favorit-mål. Jag älskar den typiska frukost-maten. Omelett, pannkakor, knäcke, mackor. De gånger jag testat periodisk fasta och inte ätit frukost så har mitt första mål, framåt lunch-tid, blivit frukost-aktigt ändå
Korv med bröd. Förra helgen bakade jag en sats med korvbröd, perfekt till korvgrillningen. Vi provsmakade dock inomhus och bröden fick med beröm godkänt av familjen