Fredrikas Nöt- och Fröbröd PALEO, LCHF
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g pekannötter
  • 1100 g hasselnötter
  • 1100 g cashewnötter
  • 1100 g krossade linfrön
  • 1100 g skalade sesamfrön
  • 1100 g solrosfrön
  • 1150 g pumpakärnor
  • 150 g chiafrön
  • 11 tsk salt
  • 1100 g kallpressad rapsolja eller deodoriserad kokosolja
  • 16 st ägg
  • 1 (Några hackade dadlar i är också gott i)Sätt ugnen på 150 gr.Väg upp alla nötter (nötterna ska vara hela) och häll i stor skål.Blanda i salt, olja och ägg och rör ihop allt noggrant.Smörj en form och strö den med sesamfrön.Strö chiafrön över limpan.Baka 60 min i 150 grader.Låt svalna och skär sedan upp, gärna med skärmaskin.Frys in skivorna så har du alltid ett färskt bröd att ta fram! Brödet håller länge i rumstemperatur också!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.