1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica  la upp på sin sida i vintras. Det var lite skilda meningar här hemma men om man verkligen gillar kebab så kommer man tycka att detta är supergott 400 g kebabsplitt 2 lökar 5 stora färska skivade champinjoner 1 krossad vitlöksklyfta 3 dl matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 msk kebabkrydda 1 köttbuljongtärning pepparkrydda Fräs lök, vitlök, champinjoner i smör i en liten stekpanna