---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Ingredienser, botten7 dl mandel3 tsk paprikakrydda1-2 tsk himalayasalt2 msk olivolja2-3 msk vattenMixa nötterna till fint mjöl i matberedare
---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. se Raw coleslaw. Raw coleslaw1 litet vitkålshuvud1 rödlök2 dl sour cream1 tsk dijonsenap1 msk linfröolja (eller annan olja)1 mak citronsaftHimalayasaltSvartpepparStrimla vitkålen och rödlöken
---Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantz på 3 dl fänkål. Ingredienser3 dl fänkål ( cirka 1/2 fänkålsstånd om det är stort)2 selleristjälkar1 avokado4 msk citronjuice4 msk vatten1/2 tsk havssaltValfritt
Många familjer äter ju tacos på fredagar och det är ju egentligen mycket rawfood med tacos. Eftersom att jag inte är så insatt googlade jag och hittade flera sidor med rawfood där man använde valnötter eller paranötter som man sedan kryddade på olika sätt
Zucchini pasta med raw ostsås. Zucchini pasta med raw ostsås. Raw "Ostsås". (2 portioner). 1 zucchini. Skala långa pasta bitar med hjälp av en potatisskalare
Jag tycker Raw Food är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
1. Lägg solrosfröna i blöt i 10 minuter. 2. Skala morötterna och skär dem i mindre bitar. 3. Lägg alla ingredienser i en matberedare eller blender och mixa slät till en soppa
Äh tänkte jag, det där kan jag göra hur lätt som helst fast raw. Läste ett recept ur Metro i veckan. Man skulle koka rotcelleriskivor, panera och steka till "rotcelleritartlett"
---Recept på råkost/raw food från Helena Karlsson på ancamalis. Ingredienser3 små rödbetor, rivna2 små morötter, rivna1 vitlöksklyfta1 dl cashewnötter, blötlagda1/2 dl mandlar, blötlagda5 soltorkade tomater, blötlagda1 msk olivoljaSaltPepparGör så härRiv rödbetor och morötter
Raw rödbetsbiffar. Jag inspirerades av ett recept i boken Raw food på svenska av Erica Palmkrantz. Jag gjorde rödbetsbiffar av det som blev över från en juice jag gjorde på rödbetor och morötter i råsaftscentrifugen
Zucchinipasta med raw tomatsås. Jag försöker laga mer vegetariskt hemma. Hade jag fått bestämma hade jag ätit betydligt mer grönsaker och bättre kött, helst bara viltkött
Igår njöt vi av en himmelskt god rawfood tårta till dessert. Rawfood tårta. – 1 3/4 dl raw kakao (om du vill göra raw). 1 3/4 dl raw kakao (om du vill göra raw)