---Recept på raw food från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Botten3 dl mandel1 msk kokosolja1 msk kakaosmör1 tsk agavesirap1 tsk citronjuiceSmält kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad
Raw och vegan. Raw och vegan jordgubbsglassbitar. Om du inte är noga att det är raw kan du blanda ihop det i en liten kastrull på låg värme så att olja och agave sirapen smälter så det blir enklare, men det är inget krav
Jag varnar starkt för att dessa "raw treats" kommer att få det att vattnas i munnen. Raw bakning är fint på det sättet - det är så enkelt att skapa små godsaker där olika konsistenser och smaker möter varandra, utan att låta ingredienslistan dra iväg
Jag har saknat goda glassiga bitar i snacksform som går att nalla från frysen när en är sugen. Dessa har jag provat göra både med jordnötssmör och mandelsmör – lika gott med båda två
En hektisk morgon har dock inte gett något utrymme för någon större måltidsplanering och eftersom fastan bryts i detta nu blir laddningen inför passet en härlig, välsmakande raw bite kombinerat med rostade mandlar
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en springform på 20 cm i diameter med bakplåtspapper, både botten och sidorna, låt papperet sticka upp några centimeter runt kanten så att tårtbotten kan bli lite högre än formen
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.