Raw cheesecake med pepparmynta & browniebotten
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 bitar eller fler
  • 200 g (ca 18 st) färska och urkärnade dadlar
  • 250 g nötter; jag använde hälften valnötter, hälften mandlar. Hasselnötter blir också gott.
  • 1 krm salt
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 dl kakao
  • 4 dl cashewnötter (i torr form, blötlägg i minst 8 timmar – de expanderar)
  • 150 g kokosolja, rumstempererad och mjuk eller flytande
  • 1,5 dl raw honung eller agave
  • 2 dl len och god kokosmjölk eller annan valfri veg. mjölk
  • saften av 2 st lime
  • 2,5 tsk oljekristaller av pepparmynta eller ca 0,5 tsk pepparmyntsolja
  • 1,5-2 tsk spirulinapulver eller ca 65g babyspenat för grön färg. Jag använde spirulina + ca 1 dl färska myntablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.