Hej. Idag har jag varit ledig och mest rensat, efter att jag sovit klart förstås. Sov så jäkla dåligt inatt, låg vaken flera timmar mitt i natten så det blev att sova lite på förmiddagen istället
600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé salt och peppar 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 1 st äpple 3 st enbär 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 2 msk viltfond 1
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rör ner fläskfilé och grädde i grytan och låt den puttra i ytterligare ca 5 minuter. 500 g fläskfilé. Putsa filén och skär den i centimetertjocka skivor
Jättegott med renskav eller biff men nu hade jag en fläskfilé i frysen så den fick det bli. Frys in fläskfilé några timmar om den är färsk, då blir det lättare att skära tunna skivor skav
1800 g fläskfilé. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilé med finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Nu är det dax för grillat igen, snart har jag lärt mig hur man gör… hihi. Det är inte lätt med temperaturen och tiden men man lär så länge man lever, envis som jag är så sitter det nog snart