Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till detta serverar jag små ugnsstekta potatisar som jag har kryddat med lite olika kryddor. Det är inte lätt med temperaturen och tiden men man lär så länge man lever, envis som jag är så sitter det nog snart
Servera med gräddsås, kokt potatis och pressgurka. Skiva gurkan tunt på mandolin eller med osthyvel. Täck med plast och ställ något tungt ovanpå, exempel en mortel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.