Ingredienser Portioner. 4 600 g blandad svamp t ex ostronskivling, shiitake och champinjoner 2 msk olivolja eller rapsolja 1 msk smör eller margarin 1 stor gul lök 1 vitlöksklyfta 4 dl avorioris 8 dl grönsaksbuljong (tärning vatten eller fond) 1 dl vitt vin ca 2 dl riven parmesanost eller Västerbottensost 1 msk smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Risottoboxar 5
God morgon. Här kommers dagens middagstips hämtat från vår barnkasse. Kanske att ni börjar bli lite less på linssoppor, men jag gillar det och kommer antagligen fortsätta att mata ut dem
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Jag tänkte bjuda på ett super enkelt middags tips idag helt i raw style. Självklart kan man ju lägga till valfritt av kanske fisk, kött eller annat om man inte vill ha helt raw food