Asiatisk kycklingfärs med koriander och chili400 g kycklingfärs3 msk ljus soja 3 salladslökar1 spansk chili6-8 msk hackad koriander3 dl finhackad vitkålsaften av 1/2IsbergssalladFräs färsen och tillsätt sojan. 400 g kycklingfärs
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kokospanerad kyckling i Airfryer. Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Vispa ett ägg i en skål, häll lite bovetemjöl i en annan (går ta det mjöl man vill
Om du inte har provat att panera kycklingfilén med riven halloumi ännu så är det hög tid. Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter
Lägg i kycklingfärsen och finfördela den. Varva zucchiniskivor, kycklingfärs, råris, lätt-crème fraiche och riven ost i en ugnsfast form, cirka 22 × 18 centimeter. 500 g kycklingfärs
En klasskompis till mig pratade om att hon gjort lasagne på kycklingfärs. Visste inte ens att det fanns kycklingfärs att köpa, har aldrig sett det i alla fall