4 900 g potatis Fiskgryta 2 morötter 1 purjolök 2 dl vispgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk majsstärkelse 1/2 g saffran salt och peppar ca 600 g sejfilé 400 g romanticatomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Jag älskar kräftmarinerade sill men varför heter den så egentligen, det är ju ingen kräfta i. Jo, det är nämligen så att det är både vanlig dill och dillolja och i vissa fall även dillfrön i och det ska då föra tankarna till höstarnas kräftskivor, därav namnet
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
God morgon – och god fortsättning – på er. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal