Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
När man är många i familjen som vi är, så är det smidigt att laga maten i en stor form. Denna gången har jag dammat av en gammal klassiker och gjort några små ändringar
God morgon – och god fortsättning – på er. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir. Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka
Klockan 6 i morse vinglade jag upp och satte ugnen på 275°, somnade om, vinglade upp igen kl 06. 30 och skjutsade in plåten med kalljästa surdegsbullar