Torskrygg i ugn med åländsk pommes duchesse
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg
  • grovt salt
  • 2 msk rouillekrydda (fransk fiskkrydda)
  • 100 g bacon
  • 1 kg potatis
  • 2 äggulor
  • 0,5 dl mjölk
  • 1,5 dl Ålands specialost
  • muskotnöt
  • salt
  • peppar
  • 300-400 g valfri svamp (t ex kantareller och karljohan)
  • 50 g smör
  • 0,5 dl mjöl
  • 3 dl grädde
  • 1-2 shalottenlökar
  • 2 klyftor vitlök,
  • 1 klick tomatpuré
  • 3 dl rött vin
  • 1 dl vatten
  • 2 msk oxfond
  • färsk timjan
  • 25 g smör
  • 800 g torskrygg grovt salt 2 msk rouillekrydda (fransk fiskkrydda) 100 g bacon
  • Pommes duchesse 1 kg potatis 2 äggulor 0,5 dl mjölk 1,5 dl Ålands specialost muskotnöt salt peppar
  • Svampstuvning 300-400 g valfri svamp (t ex kantareller och karljohan) 50 g smör 0,5 dl mjöl 3 dl grädde salt peppar
  • Rosénsk rödvinssky 1-2 shalottenlökar 2 klyftor vitlök, 1 klick tomatpuré 3 dl rött vin 1 dl vatten 2 msk oxfond färsk timjan 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.