lite grekiskinspirerade matmuffins/scones, vad man nu vill kalla dem. I helgen stod valborg inför dörren och givetvis hade vi med oss picknick till parken
Det var ju förresten det Mark Levengood sa på sin föreläsning också, att man ska våga, inte vara så rädd, och att man inte ska försöka få sina drömmar uppfyllda för oftast blir det så mycket bättre än man vågat drömma om
1 purjolök. 300 g vällagradost, t ex Västerbottensost. Fyllning1 purjolök 500 g färska kantareller olja och smör, till stekning salt och peppar 50 g babyspenat 300 g vällagradost, t ex Västerbottensost
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.